Fuerzas Unidas-pentue on toteutettu yhteistyössä kennel Viribus Unitiksen kanssa. Pentueen emänä on Tsekin tuontimme Coco (W'Natsuki Go Tomimopa) ja isänä kennel Viribus Unitiksen jalostusuros Valo (Viribus Unitis Umare Kawari). Tarkemman tekstin yhdistelmästä löydät TÄÄLTÄ. Coco vieraili Valon luona Liperissä huhtikuussa. Pariskunnalla kohtasi kemiat hyvin ja astutuskin onnistui ensikertalaisilta oikein mukavasti ilman ihmisapuja.

Cocon tiineysaika sujui kaiken kaikkiaan hyvin. Tiineyden puolivälissä Cocolla oli muutaman viikon ajan pahoinvointia, mutta pahoinvoinnista huolimatta se pystyi syömään ruokansa, vaikkakin normaalia hitaammin. Coco lenkkeili tiineysaikanaan aivan normaalisti muun lauman mukana ja olikin hienossa lihaskunnossa myös tiineenä.

Yöllä 9.6.2014 Cocon synnytys käynnistyi. Pennut syntyivät saman vuorokauden aamuna. Synnytys meni ensikertalaiselta hienosti. Kaikki kolme pentua syntyivät noin tunnissa. Pennut olivat syntymäpainoltaan hyvän kokoisia ja erittäin elinvoimaisia. Ainakin nyt vaikuttaa siltä, että saimme Cocolta ja Valolta juuri sitä mitä toivoimme saavamme: potrat pojat, jotka ovat kovia hännän heiluttajia jo kolmen vuorokauden iässä!

Suuret kiitokset Virvelle ja Emilialle! Ilman teitä tehokkaita naisia, ei meillä olisi tätä pentuetta. Yhteistyössä on voimaa.


TÄSTÄ PENTUEEN SUKUTAULUUNCazador Grande El Don De La Amistad "Onni"
9.6.2014-23.3.2015

1. Brindle uros n. klo: 5.50
syntymäpaino 439g
lonkkaniveldysplasia, eutanasia

Omistajat: Mirva Kääriäinen ja Terhi Kämäräinen

Onnin kuvia TÄÄLLÄ.

Cazador Grande Con Fuerzas Unidas "Totoro"
9.6.2014

2. Punainen uros n. klo: 6.40
syntymäpaino 442g

Omistaja: Tiina Räsänen

Totoron kuvia TÄÄLLÄ.

Cazador Grande La Luz Del Futuro "Juro"
9.6.2014-7.7.2015

3. Brindle uros n. klo: 6.55
syntymäpaino 456g
lonkkaniveldysplasia, eutanasia

Omistaja: Jasmine Kontkanen

Juron kuvia TÄÄLLÄ.